Nyheter24:s Teodor Stig-Matz.
Nyheter24:s Teodor Stig-Matz. - Foto: Tom Jerry Boman

Ni säger att Sverige islamiseras – så varför röstar ingen på Miljöpartiet?

Var är alla dessa hundratusentals muslimer som inte vill något hellre än att ha en handskakningsvägrare som sin högsta ledare?


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Teodor Stig-Matz är debattredaktör och väderpresentatör för Nyheter24.

Följ honom på Twitter: @kycklingkiev.

Ni är sverigedemokrater, borgerliga ledarskribenter, och troll i allmänhet. De senaste sju åren har ni ständigt påmint oss: Sverige håller på att islamiseras. Muslimerna kommer hit, föder en massa barn, och sprider sin ideologi som en luftburen sjukdom över vårt överdrivet toleranta land.

Muslimerna tar över. De finns över allt. Det pågår en invasion. Alla kanske inte är islamister, men de flesta vill i alla fall ha minst ett par sharialagar. De är många, de sprider sig, snart kommer de vara fler än oss.

De senaste veckorna har ni pratat om att Miljöpartiet har infiltrerats av dessa islamister. Ni har pratat om uteblivna handslag, om middagar, och om en förlegad kvinnosyn.

Ni har använt Miljöpartiet som ett exempel på att islamismen nu finns i de allra finaste rummen. Att de snart kommer styra landet.

Men var är då stödet för Miljöpartiet? Var är alla dessa hundratusentals muslimer som inte vill något hellre än att ha en handskakningsvägrare som sin högsta ledare?

Visst att partiet sparkade ut både Kaplan och Khan. Men om islamiseringen gått så långt i partiet borde det väl finnas i alla fall några politiker till som Sveriges alla dödsislamister kan sluta upp bakom?

Och om islamisterna tycker sitt förmodade älskningsparti är för mesigt borde de väl kunna starta ett eget? Med tanke på hur många de är så borde ett parti vars högsta mål är att halshugga serietecknare få i alla fall 15 procent.

Så tack, alla ni sanningsägare, för att ni påminner oss om islamiseringen. Det enda jag undrar är: Var är alla islamisterna?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.

Huawei dubblerade sin vinst

Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

1 timme sedan
Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

1 timme sedan
Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4. En lokförare ska vara skadad.