Lyssna på Reinfeldt.
1 av 4
Lyssna på Reinfeldt. - Foto: Lars Pehrson 30152 / TT
2 av 4
- Foto: TT NYHETSBYRÅN
Det kan bli dyrt.
3 av 4
Det kan bli dyrt. - Foto: SVT
4 av 4
- Foto: COPYRIGHT TT NYHETSBYRÅN / Claudio Bresciani

Nu kan du hyra Fredrik – så dyrt kan det bli

Fredrik har nytt jobb, som föreläsare.


Det står nu klart att den före detta statsministern tillika moderata partiledaren Fredrik Reinfeldt har nytt jobb. Som föreläsare på Talarforum närmare bestämt, ett företag som hyr ut diverse profiler och talare för att inspirera och prata om olika ämnen.


Bildkälla: TT Bild

– Vi har samarbetat med Fredrik under en kort period, och nu tyckte vi det var dags att gå ut med det, säger företagets talaransvarige Fredrik Sjöholm, till Expressen.

Enligt Talaforums sajt kommer Reinfeldt tala om förändringar i Sverige, Europa och världen och hur vi påverkas av dem. Intressanta grejer.

Bildkälla: TT Bild

Hur mycket man får punga upp för att lyssna på Reinfeldt hålls dock lite hemligt. Sjöholm säger till Expressen att han ligger i samma prisklass som tidigare statsministrar, och enligt tidningen kostar det omkring 100 000 kronor att boka Göran Persson.

Det är nog rimligt att anta att samma summor gäller Fredrik Reinfeldt.

En rätt stadig summa för lite Raj Raj, alltså.


Bildkälla


Bildkälla

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du boka Reinfeldt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Journalist som rapporterade om Navanlyj gripen

1 timme sedan
Ryska myndigheter har gripit flera journalister runt om i landet under mars – bland dem en journalist som rapporterade om rättegångarna mot den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj i flera år, uppger organisationen Reportrar utan gränser.

Miljarder ska rädda kvar halvledarjätte

1 timme sedan
Den nederländska regeringen tänker satsa många miljarder för att försäkra sig om att globala företag som halvledarjätten ASML inte flyttar från landet.

SOHR: Många soldater dödade i Syrien

1 timme sedan
Minst 36 soldater ska ha dödats i israeliska räder mot Aleppo-provinsen i i norra Syrien på fredagen, uppger det brittiskbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).