Quetzala Blanco skriver om Jimmie Åkesson och Marcus Öhrns band Bedårande barn.
Quetzala Blanco skriver om Jimmie Åkesson och Marcus Öhrns band Bedårande barn. - Foto: Privat, Rickard Nilsson / TT. Bilden är ett montage.

Quetzala: Varför säger du att det bara är invandrare som tafsar när du tryckt din snopp mot en tonåring?

Marcus Öhrn är sångare i Jimmie Åkessons band Bedårande Barn. Marcus ville kissa på en ung tjej. Quetzala Blanco frågar sig vad Marcus och Jimmie snackar om i replokalen.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Föreställ dig att det är sommar och sol. Du är på Gröna Lund, skrattar och har kul. Kanske kört lite femkamp med polarna, åkt nån helt vild attraktion. Du blir sugen på glass. Du råkar också (tyvärr) heta Marcus Öhrn.

Nej, du är inte särskilt känd än. Men några år längre fram kommer du att vara sångare i bandet Bedårande barn, där Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson spelar piano.

Jimmie Åkesson och Marcus Öhrn kör loss på SD:s sommarfestival. Bildkälla: Rickard Nilsson/TT

Så, tillbaka till glasskön. Medan de flesta andra kanske skulle fundera över vilket strössel man ska ha till sin glass så har Marcus Öhrn en helt annan agenda.

Hur den lyder?

Jo, han vill kissa på barn.

Öhrn är nämligen dömd för sexuellt ofredande, något som sajten Inte rasist men... avslöjade idag.

I glasskön där på Grönan tyckte Marcus att det vore en bra idé att upprepade gånger fråga två tonårstjejer om han fick kissa på dom.

Han tog också fram sin kuk i kön och tryckte mot en av tjejernas lår.

Låt det sjunka in ett par sekunder. Från att vara sugen på lite glass till att plötsligt gå helt R.Kelly (för den som har missat det så kissade R Kelly en underårig tjej i munnen år 2002) och vilja pissa på tjejer och dra fram ballen?

Hur är man funtad då? Hur är Jimmie Åkesson funtad som vill spela i samma band som den här snubben (jag tror att det är helt tomt däruppe men det är en annan femma)?

Jag skulle så sjukt gärna vilja höra vad Jimmie Åkesson och Marcus Öhrn pratar om i replokalen. Kanske nåt sånt här:

– Tja Marcus, vad händer! Haft en bra helg?
– Jo, Jimmie det var turnt. Var ute och försökte pissa på lite tjejer, drog fram korven och sådär.

Öhrn har dessutom dömts för fortkörningar, narkotikabrott och grov rattfylla. Men det intressanta är egentligen inte hans brottsregister.

Alla kan göra bort sig och det var över 10 år sedan och han har säkert mognat jättemycket och...

Fast, vänta.

Det har han inte? Det sjuka i det här är att Marcus Öhrn kämpar på på Facebook med kommentarer om att det "bara är nyanlända" som begår sexuella övergrepp på festivaler.

Bildkälla: Inte rasist men...

Han frågar sig även om det någonsin har hänt på en svensk arbetsplats att en hel grupp svenskar ställt sig i ring och "tryckt könskorvarna mot dom".

Ja, jag vet inte...

You tell me.

Marcus Öhrns dom kan du se här på Inte rasist men...

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rekordmånga svenskar vill behålla kontanter i framtiden

1 timme sedan

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

2 timmar sedan
Under lördagen vann en man Lottos Drömvinsten på drygt 101 miljoner kronor. Men han var länge eftersökt, då man inte visste vem han var. Men nu är vinnaren av Drömvinsten hittad. Här får du veta vad han ska göra med pengarna.

Lugnt på USA-börsen trots bankchefens uttalande

2 timmar sedan
Indexrörelserna på börsen i New York svängde kring nollan på tisdagen sedan Jerome Powell, chef för USA:s centralbank Federal Reserve, återigen varnat för att räntorna kan behöva hållas kvar på en högre nivå under en längre period.

Powell: Räntesänkningar dröjer i USA

2 timmar sedan
Det blir mer och mer osannolikt med en sänkning av den amerikanska styrräntan inom den närmaste tiden, enligt USA:s centralbankschef Jerome Powell.

Växjö: Polisen rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"Lastbil med släp i diket, Norra Åreda", skriver polisen på sin hemsida.

Rullstolsburen person dog – föll ner i pool på servicehus

3 timmar sedan
En rullstolsburen person föll ner i en pool på ett serviceboende i Västerås på julafton i fjol och avled ett par dagar senare. Nu har kommunen Lex Sarah-anmält händelsen.