Spelet där du ska döda homosexuella män bannas av Google

I det idiotiska spelet "Ass Hunter" är målet att döda homosexuella. Det har laddats ner över 10 000 gånger från Google Play Store, innan det stoppades av uppenbara skäl.


I det fullkomligt idiotiska spelet "Ass Hunter" är du en jägare som med hagelgevär ska skjuta homosexuella som gömmer sig nakna i buskagen. Om du låter dem komma för nära blir du våldtagen. "Play and do not be gay!", skriver spelutvecklarna.

Spelet har mötts av en storm av klagomål

Spelet har laddats ner över 10 000 gånger och fått 200 femstjärniga recensioner sedan det lades upp på Google Play Store den 5:e November. 

Efter en storm av klagomål har det nu tagits bort. Google Play Store är ganska oreglerat, och därför kan spel av den här typen ligga uppe länge.

Funnits länge

Spelet "Ass Hunter" har av märkliga skäl funnits sedan 2006, men det är först nu det kommit till Android, skriver The Independent.

/
/
/
App
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska man få ladda ner spel av den här typen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

1 timme sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

2 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

2 timmar sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.