- Foto: TT BILD

Wow! Nya Instagram-uppdateringen har det vi alla väntat på!

Men yes! Det här var väl ändå på tiden!?


Att använda Instagram är ju kul – och det är ju ännu roligare för alla dina följare som får följa med på allt du hittar på. Men om du har två konton så är ju Instagram ganska krångligt. Att logga in och ut är ett jäkla meck, och det gör att det inte blir lika kul att ha mer än ett konto.

MEN! Nu kommer en uppdatering som gör att du lätt kan byta mellan olika konton. Och enligt Instagrams blogg så kommer det vara riktigt enkelt. Bara uppdatera till den versionen som kommer nu i veckan, tryck på ditt användarnamn längst upp på skärmen och byt konto.

Om du redan har två konton så kommer den här uppdateringen som en efterlängtad skänk från skyarna. Och om du inte har dubbel-insta så kanske det är dags att skaffa det?

Kanske ett konto där du lägger upp stekheta modellbilder? Eller bilder där du lagar brödrostar? Eller varför inte ett konto helt ägnat åt din trädgård? Möjligheterna är oändliga!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du två konton?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Ängelholm rapporterar om trafikolycka

"Husbil och personbil i olycka, E6.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Höör rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar i olycka, Sätofta.", skriver polisen på sin hemsida.

Höjd BNP-siffra från USA

USA:s bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 3,4 procent i fjärde kvartalet i fjol, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement.