Dejtingstipsen från 1938 – som av uppenbara skäl inte funkar i dag
Dejtingstipsen från 1938 – som av uppenbara skäl inte funkar i dag - Foto: Bildkälla: Shutterstock

Dejtingstipsen från 1938 – som av uppenbara skäl inte funkar i dag

Är du ute efter vettiga och roliga dejtingtips så ska du i alla fall börja med att läsa dessa och sedan INTE ta till dig något av dem.


Modernare tips

Då kan ska du spana in Nyheter24:s självutnämnda relationsexperter Magda och Gustav.

10 tecken på att ni är ett par

10 saker du inte vill höra från din partner

10 steg till hur du börjar älska dig själv

LISTA. En okänd människa grävde fram tidningsurklipp med dejtingtips från 1938 som sajten Elite Daily har publicerat.

Det är oklart vilken tidning det kommer ifrån men vi kan i alla fall konstatera att de INTE fungerar i dag.

Här är några exempel:

1. Var inte sentimental och försök inte få honom att säga något han inte vill genom att spela på hans känslor. Män gillar inte när du gråter, speciellt inte på offentliga platser.

2. Sitt inte på ett konstigt sätt och se aldrig uttråkad ut, även om du är det. Var alert och måste du tugga tuggummi (föredras inte), så gör det tyst med stängd mun.


3. Män gillar inte tjejer som lånar deras näsdukar och smutsar ner dem med läppstift. Sminka dig när du är ensam, och inte där han kan se dig.


4. Obrydda tjejer attraherar inte gentlemen. Prata inte medan ni dansar, för när en man dansar så vill han bara dansa.


5. Om du är i behov av en behå, så använd en. Rätta inte till din gördel, och var noga med att dina strumpbyxor inte är skrynkliga.


6. Var inte för bekväm i din mans sällskap genom att ta på honom bland folk. All kroppskontakt är generande och skämmer ut honom.


7. Var inte alltför trevlig mot servitören genom att prata om hur kul du hade det vid något tillfälle. Män förtjänar och törstar efter hela din uppmärksamhet.


8. Prata inte om kläder och beskriv helst inte din nya klänning. Tillfredsställ och smickra din dejt genom att prata om saker som han vill prata om.


9. Drick inte för mycket, en man förväntar sig att du behåller din värdighet kvällen igenom. Alkohol gör vissa tjejer smartare, men de flesta blir bara löjliga.


10. Ha inte ett alltför iögonfallande beteende gentemot andra män. Se till att inte däcka av alltför mycket alkohol. Risken finns att din dejt aldrig ringer dig igen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trots AI: Färre studenter fast för fusk

"Stöd" för Putin att ta nya riskabla beslut

Ett falskt valresultat ska visa att Vladimir Putin har haft rätt hela tiden. Och det öppnar för nya drastiska beslut. För att bryta ned Ukrainas försvar antas många nya ryssar behöva kallas in till invasionsstyrkorna.

Blinken till Mellanöstern för Gazasamtal

USA:s utrikesminister Antony Blinken reser till Saudiarabien och Egypten denna vecka för att diskutera ansträngningarna att få till en vapenvila samt öka hjälpsändningar i Gaza, uppger amerikanska UD.

Mest nedåt på Asienbörser

Ledande börsindex hade backat generellt i Asien efter omkring en halv dags handel på tisdagen, även om japanska index hade tagit igen lite av tidigare tapp efter beskedet om att den japanska centralbanken höjer räntan för första gången på 17 år.

Ny studie om övergrepp förvånade forskare

Att utsättas för olika typer av övergrepp i barndomen ger en stark ökad risk för psykiatriska diagnoser senare i livet. Det bekräftas i en stor studie av svenska tvillingar.

Över 20 döda i oväder i Papua Nya Guinea

Minst 23 människor på höglandet i Papua Nya Guinea har omkommit i översvämningar och jordskred efter oväder.