1 av 4
- Foto: tt bild/privat/instagram
2 av 4
3 av 4
- Foto: Matthias Schrader/tt bild
4 av 4
- Foto: Vilhelm Stokstad/tt bild

Bilzerian, klänningen och mopsar – här är veckans inne- och utelista

Äntligen fredag! Nyheter24:s Karl-Anders Lindahl listar veckans hetaste och svalaste grejer.


INNE!

1. Grilla!

Vet inte hur ni har haft det i veckan, men här i kungliga huvudstaden har det varit helt fantastiskt. Sol, värme och sån skit. Givetvis åkte griller fram, man kan ju inte börja för tidigt!Bildkälla 

2. Klänningen!

Den här uppenbarligen blåsvarta klänningen orsakade ett jädra liv nu på fredagen. Jättekul med lite härligt gnabb tycker jag. Vissa gnällde över att klänningen fick för mycket uppmärksamhet, jag skriver upp dem på min lista över folk jag aldrig vill bjuda på fest.

3. Mopsar som äter banan!

Kan inte få nog! Kolla! Finns typ tusen sånnahär på Youtube.

4. Skidor

Skidor igen, andra veckan i rad. Fattar fortfarande ingenting, vet inte vad nån heter förutom Kalla och Hellner. Men det är konstigt spännande.

5. Zlatan-Max!

Veckans LÄTT finaste nyhet, åttaårige Max som gör en awesome hyllning till Zlatan. Max, du är fantastisk. 

UTE...

Dan Bilzerian...

Varje gång vi skriver om den här grabben blir folk som tokiga. Kan någon förklara varför? Det är ju bara världens klyschigaste snubbsnubbe som gillar vapen och brudar och är av någon anledning väldigt mån om att världen ska få se att hen gillar vapen och brudar. Och i veckan blev han visst av med sitt snapchat-konto. Snark....

Stefan Löfven...

Jag har varit arg den här veckan. Att sälja vapen till Saudiarabien och sen ge svinluddiga svar när man får frågan om det är rätt eller fel.. Nej herr statsminister. Det är inte okej. 

TREVLIG HELG PÅ ER!! 

Och glöm inte att flöja mig på Twitter: KarlAndersL

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
bra vecka?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

1 timme sedan

Misstänkt grovt brott i Södertälje

2 timmar sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

igår 22:54
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.

Tesla levde inte upp till förväntningarna

igår 22:16
Tesla levde inte upp till marknadens förväntningar under det första kvartalet. Omsättningen sjönk med 9 procent jämfört med samma period förra året.

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

igår 22:08
De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

igår 22:05
Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.