1 av 3
- Foto: © Bare Necessities Tour and Travel Co Inc
2 av 3
- Foto: © Bare Necessities Tour and Travel Co Inc
3 av 3
- Foto: © Bare Necessities Tour and Travel Co Inc

Nya trenden: Åka på kryssning helt naken

Den nya trenden inom resor verkar vara att åka på nudistkryssning.


Det har länge funnits nudistresor för de som tycker att kläder väger lite för tungt. Men den senaste trenden handlar inte om hotell eller spa utan stora kryssningar menar Daily Mail.

Just kryssningar verkar vara perfekta för nudistresor, eftersom skeppet på internationellt vatten inte behöver bry sig om lokala lagar. Det blir också svårt för fluktare att få en smygtitt av alla nakna människor.


Bildkälla: Bare Necessities Tour and Travel

Nancy Tiemann arrangerar just nudistkryssningar, men hon är också själv ett stort fan av att vara naken.

– Första gången var det en väldigt uppfriskande upplevelse, och det har hjälpt mig att lära mig att acceptera mig själv, säger hon till Daily Mail.


Bildkälla: Bare Necessities Tour and Travel

Idag åker tusentals människor på olika nudistkryssningar, och antalet växer stort varje år. Till Daily Mail säger Nancy att det inte är något sexuellt som ligger bakom, utan snarare en stor frihet. Hon menar att det är mindre dömande och större acceptens för olikheter.

– Med bara flip flops, en hatt och ett leende är det omöjligt att skilja mellan direktörerna och hemmafruarna (soccer moms).

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja åka på en nudistkryssning?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Uppgifter: Hundratals kilo kokain beslagtaget

MP: "Fruktansvärd framtidsbild"

Miljöpartiet oroar sig för att högerextrema ska få allt mer makt i EU-parlamentet efter valet. Det är en fruktansvärd framtidsbild de målar upp, säger partiets toppkandidat Alice Bah Kuhnke.

Dödstalet stiger efter attacken mot Tjernihiv

Minst 18 människor dödades i den ryska attacken mot staden Tjernihiv i norra Ukraina på onsdagen. Både Ryssland och Ukraina uppger att de hejdat drönarattacker under natten.

Fortsatta anfall mot Gaza – 40 platser på en dag

I skuggan av den upptrappade konflikten mellan Israel och Iran fortsätter israelisk militär sina offensiver mot Gaza. Mellan måndagen och onsdagen dödades över 100 palestinier i Gaza, enligt FN:s humanitära organ Ocha.

Mugg återkallas – kan orsaka kvävning

En muminmugg återkallas eftersom den kan orsaka kvävning, skriver Konsumentverket.

Bunge ser krokig väg mot räntesänkning

Hon står fast vid bedömningen att styrräntan kan sänkas i maj eller juni. Men vägen är inte spikrak och hon konstaterar att det har hänt en del de senaste veckorna.