I går var det meningen att Chandler från Vänner skulle ringa ett mycket speciellt samtal

Det har gått 20 år sedan han dejtade superkändisen Julia Roberts, eller ja, Susie. Men i går var det på dagen 20 år sedan hon ställde en speciell fråga.


Fansen till den gamla TV-serien Vänner är trofasta, de vet vi redan. Men det här bevisar det ännu en gång, nu i en tråd på forumet Reddit.

I avsnittet "The One after the Super Bowl, part 2" träffade Chandler sin gamla klasskompis Susie Moss, ni minns hon som spelades av Julia Roberts. De började dejta...


Bildkälla: Faksimil / YouTube

Men det slutade inte så bra. Susie var bara ute efter att hämnas på Chandler för den gången i skolan som han drog upp hennes kjol. Hon lurar Chandler att ta på sig hennes trosor och sedan stick hon i väg med hans kläder. Chandler står ensam kvar på restaurangens toalett i bara ett par trosor.

Innan Susie försvinner hinner Chandler fråga hur hon fortfarande kan vara arg på honom för något han gjorde för länge sedan. Då svarade hon :

– Ring mig om 20 år och fråga om du fortfarande är upprörd över det här, svarar hon.

Och i går var det alltså exakt 20 år sedan avsnittet sändes första gången, vilket bland annat Independent uppmärksammat. Så synd att vi aldrig får veta om han ringde.

Se klippet från serien här:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du varit arg?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Danmark ser över taiwanesers registrering

Taiwaneser som kommer till Danmark registreras som kineser. Nu kan det förfarandet ändras, enligt utrikesminister Lars Løkke Rasmussen (M), som säger att han är öppen för "en alternativ lösning".

Mordmisstänkta 16-åringen placeras på Sis-hem

Häktningen av den 16-åriga pojken som är misstänkt för att ha mördat en 15-åring i Alingsås hävs – och han placeras på ett Sis-hem i väntan på dom. Han ska också genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.