Samsung
1 av 6
Den nya Samsung Galaxy S8 kommer 21 april. - Foto: TT
Samsung Galaxy s8
2 av 6
Nu har de första bilderna på mobilen kommit. - Foto: TT
Samsung Galaxy s8
3 av 6
Skärmen är större och fingeravläsaren är nu istället på baksidan. - Foto: TT
Samsung Galaxy s8
4 av 6
Det finns inte heller några knappar på framsidan av telefonen längre. - Foto: TT
Samsung Galaxy s8
5 av 6
Mobilen har fortfarande ett jack för hörlurar. - Foto: TT
Samsung Galaxy s8
6 av 6
Nu finns det också Snapchat liknande filter i kamera-appen. - Foto: TT

Så här ser nya Samsung Galaxy S8 ut

Nu har de första bilderna på nya Samsung Galaxy S8 kommit. Mobilen har massor med förbättringar och ändringar.


Förra Samsung Galaxy note 7 var ju inte värsta succén direkt, eftersom att risken fanns att den skulle explodera. Den är nu dessutom förbjuden att ha på med på flygplanet.

Nu vill Samsung ta revansch och är tillbaka med Samsung Galaxy S8 som ska vara mycket bättre och dessutom säker. Mobilen ska tydligen utmana alla tidigare mobiler och är ett försök till att göra något annorlunda, skriver The Telegraph.

Bildkälla: TT

Mobilen har, precis som sin föregångare, en skärm som sträcker sig ut längs med sidorna på telefonen. Det nya är att telefonen är längre och har inte längre har några knappar på framsidan av telefonen. Fingerläsaren som tidigare var hemknappen sitter nu istället på baksidan av telefonen bredvid kameran.

Samsung S8 kommer i två olika storlekar, S8 och S8+. De är mindre än tidigare versioner men har samma storlek på skärmen då den är längre och går från kant till kant. Onödig plats som hemknappen hade finns inte längre.

Bildkälla: TT

Svart, silver eller grå är färgerna som finns att välja mellan. Alla är svarta på framsidan. Kameran är bättre än S7 men inte avsevärt. Kamera-appen har lite nya funktioner som filter som liknar de som finns på Snapchat.

Andra funktioner som S8 har är att den är vattenresistent, har bättre batteritid och är snabbare. Och ja den har ett hörlursjack, skriver The Telegraph.

Se fler bilder på nya samsung i bildspelet

Gör också det här quizet och se om du kommer ihåg vad de gamla mobiltelefonerna heter

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Blir du sugen på att köpa nya samsung?
Tack för din röst!
Senaste nytt

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig tusenlappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för mord i Uppsala i september

En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.