Om din partner säger det här finns risken att hon har en affär.
1 av 3
Om din partner säger det här finns risken att hon har en affär. - Foto: Pixabay/Shutterstock
Så kanske bör du lyssna efter det här.
2 av 3
Så kanske bör du lyssna efter det här. - Foto: Pixabay
De flesta menade att det var på grund av att de ville känna sig önskade igen som de var otrogna.
3 av 3
De flesta menade att det var på grund av att de ville känna sig önskade igen som de var otrogna. - Foto: Pixabay

Om din flickvän säger det här – då kan hon vara otrogen

Ibland kan det vara svårt att veta ens partner är otrogen. Men enligt den undersökningen bör du hålla öronen öppna efter det här.


Ibland vet man inte riktigt vad man ska hålla utkik efter om man misstänker att ens partner är otrogen. Till exempel finns det en del tecken – vilket du kan läsa mer om här.

Men det finns tydligen också saker att lyssna efter i ett förhållande. I en undersökningen utförd av sajten Gleeden tillfrågades 18 000 medlemmar, skriver Daily Star.

Och enligt resultatet fanns det en sak som kvinnor säger, nämligen att de är ute med sina tjejkompisar fast de i själv verket har sex med någon annan.

66 procent av kvinnorna angav att de använder frasen "en utekväll med vännerna" som alibi. Andra populära saker som kvinnor menade att de sa vad att att de "tar egentid" som att åka iväg och shoppa eller lyxa till det med spa.

Eller att man var på gymmet, som 27 procent av kvinnorna använde sig av och elva procent sa att de umgicks med antingen sina föräldrar eller släkten.

Anledningen till varför de flesta kvinnorna i undersökningen vänstrade var för att de ville känna sig sexiga och önskade igen, skriver Daily Star.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit otrogen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

1 timme sedan

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

2 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

3 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

igår 21:32
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

igår 21:10
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.