Partytricket slutade mindre bra.
1 av 2
Partytricket slutade mindre bra. - Foto: Getty Images
23-åringen har fått brännskador på flera ställen, bland annat på hans "känsliga delar". (Bilden är från ett annat tillfälle).
2 av 2
23-åringen har fått brännskador på flera ställen, bland annat på hans "känsliga delar". (Bilden är från ett annat tillfälle). - Foto: Getty Images

Partytricket i rumpan som gick helt fel

23-åringens partytrick resulterade i brännskador.


Kräver specialistvård

Enligt uppgifter till australiensisk media kan mannens skador vara så pass svåra att han behöver flygas till Adelaide för att få specialistvård. 

En taleskvinna från Darwin Hospital säger till The Sydney Morning Herald att hon inte kan bekräfta huruvida mannen kommer att flygas söderut men påpekar att om sådant är fallet rör det sig om riktigt svåra brännskador.

AUSTRALIEN. Någonsin provat partytricket att sätta en smällare mellan skinkorna och tända på?

Det har en 23-åring från North Territory. Tricket ledde dock till att festen fick ett abrupt slut och mannen hamnade på sjukhus.

Händelsen inträffade i lördags när 23-åringen befann sig på en fest i en förort till staden Darwin. 

– Det verkar som att festen var igång för fullt när en ung man bestämde sig för att sätta en raket mellan sina skinkor och tända på, säger polismästare Garry Smith, till The Sydney Morning Herald.   

Resultatet blev brännskador på rumpan och könsorganet. 

Kan tvingas böta

Problemet kommer dock inte vara över när skadorna läkt - mannen kan dessutom tvingas bli skyldig att betala böter på omkring 2 000 kronor för att ha använt fyrverkerier utanför den tillåtna tidsramen. 

Det är endast lagligt att skjuta raketer i North Territory den 1 juli, när Territory Day firas. Efter den dagen måste de slängas, något som 23-åringen uppenbarligen inte gjort.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.