En man upptäcktes när han hade sex med en soffa.
En man upptäcktes när han hade sex med en soffa. - Foto: BERNAT ARMANGUE / AP / SCANPIX

Hade sex med soffa

Gerard Streator, 46, upptäcktes med att ha sex med en soffa. Så tänk till en extra gång innan du bjuder hem honom på en trevlig filmkväll.


USA. En polis i Wisconsin passade på att ta en joggingtur under sin lediga dag. Plötsligt såg han en man ovanpå en soffa som hade ställts ut på gatan. 

När han tittade närmare såg han hur den pilska mannen "gned sitt bäcken mot dynorna på soffan och stoppade sin penis mellan två av soffans kuddar", enligt polisens vittnesmål.

Riskerar fängelse

När polisen närmade sig kärleksparet flydde mannen. Han kunde senare identifieras som Gerard Streator och greps på ett hotell där han jobbade.

Den kärlekskranka mannen risker nu upp till nio månaders fängelse, skriver Huffington Post.

Man
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tusentals bilar återkallas – fel på gaspedalen

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

Magnus Hedberg är expert och programledare i Lyxfällan. Till Nyheter24 ger han sina mest värdefulla tips när det kommer till att lägga upp en budget, för att på bästa sätt få koll på sina slantar.

Flera personer knivskurna – området avspärrat av polis

Flera personer har hittats skadade utomhus i centrala Västerås, skriver polisen på sin hemsida.

Ändringen i pensionen får skarp kritik: "Orättvist"

Tjänstepensionen ska göras om, det föreslår riksdagens pensionsgrupp. Men två tunga pensionärsnamn riktar skarp kritik mot förslaget, som de menar kommer leda till större orättvisor mellan de rika och fattiga pensionärerna.

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

När 39-årige pappan Mikael dödades av gängkriminella i Skärholmen lämnades hans 12-årige son faderlös. För att hjälpa pojken påbörjades en insamling via poliskonstapeln Mustafa Panshiris privata swishkonto, som samlade in över en miljon kronor. Nu riskerar han dock en rejäl skattesmocka om han inte ser upp. – Jag var tvungen att göra något, säger Mustafa Panshiri till Nyheter24.

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.