23-åriga Tiffany blev kär och skaffade barn med sin pappa, 46-årige George.
23-åriga Tiffany blev kär och skaffade barn med sin pappa, 46-årige George.

Incestpar fick barn - avslöjades av porrfilmer

Den 23-åriga dottern inledde en relation med sin far. Efter att bevis som avslöjade incesten uppdagades greps paret av polisen.


Hävdar att hon inte visste

När Tiffany växte upp hade hennes mamma en sexuell relation med George Sayers och en annan man. 

Dottern har sagt i polisförhör att hon inte visste om att hennes make faktiskt var hennes pappa - men att hon vid något tillfälle misstänkt att detta var fallet. 

Familjen bor tillsammans med åtta andra familjemedlemmar till Tiffany. 

BETHEL. När DNA-proverna bekräftade att Tiffany Hartford, 23, fått ett barn tillsammans med sin pappa George Sayers, 46, greps de av polisen i Bethel, beläget i delstaten Connecticut. Borgensumman uppgår till mer än 800 000 kronor totalt, skriver CBS News.

Förhållandet upptäcktes när en ex-pojkvän till dottern anmälde att hennes familj sålt pornografiskt material av 23-åringen när hon var minderårig. Materialet ska ha innefattat både bilder och videos där den då 16-åriga Tiffany hade sex med en oidentifierad kvinna. 

Ville bli porrstjärna

Daily Mail uppger att dottern uttalat sig om drömmar att bli porrstjärna. Detta var däremot innan hon blev gravid med sin faders barn.

Enligt den före detta pojkvännen ska 23-åringen ha presenterat Sayers som både sin pappa och make. Tiffany själv har förnekat att hon visste om att maken var hennes pappa.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Aktiespararna om Thunberg: "Snälla, väx upp"

Stockholmsbörsen på väg mot dyster inledning

Stockholmsbörsen förväntas öppna med en svag nedgång enligt IG Markets. Detta efter att handeln backat under gårdagseftermiddagen och stängt nedåt.

Efter ryska rykten: Nej, Charles är inte död

Nyheten slog ned som en bomb i ryska medier under måndagen: Storbritanniens kung var död. Men det var han inte.

SBAB sänker bolåneräntorna

Statliga banken SBAB sänker listräntorna för bolån med 0,05 procentenheter gällande bindningstider på tre månader och ett år.

Flera brister vid utvärdering av bistånd

Gott om information om verksamheters resultat – men när det kommer till långsiktiga effekter brister det. Regeringens rapportering av biståndets resultat saknar dessutom ofta den information som riksdagen efterfrågar.

Tre till sjukhus efter gasexplosion

1 timme sedan
Tre personer vårdas på sjukhus efter en misstänkt gasexplosion på Stena Aluminium i Älmhult. Olyckan inträffade vid halv åtta-tiden under måndagskvällen, rapporterar lokala medier.