Mammans "sista utväg" var att byta blöja inne i restaurangen, menar hon.
Mammans "sista utväg" var att byta blöja inne i restaurangen, menar hon. - Foto: TT / Montage

Slängdes ut efter blöjbyte på restaurang

En mamma fick inte tillgång till något skötrum – då bytte hon bebisens blöja inne i restaurangen.


Har anmält

Miranda Sowers har skickat ett officiellt klagomål mot Brothers Pizza Express till organisationen Better Business Bureau, som bland annat jobbar med recensioner och ranking av olika restauranger i USA och Kanada.

TEXAS. Miranda Sowers gick till toaletten för att byta blöja på sin fyra månader gamla bebis när hon upptäckte att det inte fanns något skötbord där. Då valde hon i stället att sätta sig ute i matsalen.

Det uppskattades inte av personalen på restaurangen, Brothers Pizza Express i staden Spring i Texas. Sowers och den lilla dottern Reagan slängdes ut, liksom hennes äldre systrar Lauren, 4, och Katelyn, 8.

"Hon får precis plats här"

Sowers ville inte ta ut hela familjen till hennes bil för att göra blöjbytet där. I stället valde hon den sista utvägen.

– Jag tänkte att jag har ju mitt eget skötbord. Hon är liten och får precis plats här på stolen, säger mamman till KHOU.

"Sista jag ville ha var en kund som spyr"

Restaurangpersonalen reagerade direkt när de såg vad som hände. De uppger att blöjbytet varken gick särskilt snabbt eller var särskilt diskret.

– Så fort hon tog av blöjan började folk klaga på lukten. Det sista jag ville ha var en kund som spyr, säger Donny Lala, som driver pizzerian, till KHOU.

Nu överväger Brothers Pizza Express att skaffa nya skötbord till sina toaletter.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

1 timme sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.