Gav sig ut på jakt efter en dubbelgångare – och hittade det här

Är det där en dubbelgångare eller är det en klon?


Well, det sägs ju att alla har en dubbelgångare – och det kanske är sant? Tvivlar man går det ju alltid att kika in den lilla jakten som irländarna Niahm, Harry och Terrence pysslar med. Trion har helt enkelt gett sig hän till att ta hjälp av Facebook och hitta sina respektive dubbelgångare.

Den 30 mars när kampanjen inleddes sa 26-åriga Niamh till Irish Post att hon hoppades lite på att hennes dubbelgångare skulle finnas i ett annat land. Men så verkar inte riktigt vara fallet.

För det där är Karen, enbart känd under det namnet, och av hennes dialekt att döma är hon också från Irland. Och av hennes utseende att döma så har hon och Niamh samma föräldrar.

Kolla bara hur det såg ut när de möttes för första gången:

Men jakten är inte över. Niamh letar efter någon som är ÄNNU mer lik (kommer inte att hända) – samtidigt som Harry och Terrence fortfarande är på jakt efter sina doppelgangers.

Det kanske till och med är du?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det du?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen rapporterar om trafikkontroll, Luleå

Ica-chefens avslöjande smygbild: "Händer flera gånger i veckan"

Att arbeta på Ica innebär att du dagligen möter kunder från landets alla hörn och kanter. Och ibland får bevittna saker du inte trodde att du skulle.

Invånare flyr strider vid gränsstad i Myanmar

Intensiva strider i en stad i östra Myanmar vid gränsen till Thailand har fått omkring 1 300 invånare att fly till grannlandet. Återupptagna eldstrider och flyganfall har brutit ut mellan de rebeller som intagit staden Myawaddy och militärjuntans armé.

Framgång i kampen mot fruktade bakterier

De skördar tusentals liv i Europa varje år. Multiresistenta bakterier är ett ökande hot – men nu har svenska forskare hittat en ny sorts antibiotika som visat sig lovande i djurstudier. Vi tror att det kan bli ett genombrott, säger professor Anders Karlén.

Kopplades till gäng – slutar på Trafikverket

1 timme sedan
En it-tekniker på Trafikverket i Borlänge avslöjades ha kopplingar till gängkriminalitet och väljer nu att sluta på sitt jobb, rapporterar P4 Dalarna.

Dansk flygplats evakueras – efter bombhot: "Gör allt vi kan"

1 timme sedan
Billunds flygplats evakueras efter ett bombhot, rapporterar danska Ekstra Bladet.