Är det här världens äckligaste skämt?

Det här är taskigt!


Jodå, vi får nog ta och utfärda en varning här. En rätt stor varning – för britten Mark Longley har riktigt taskiga polare. Vilket han fick uppleva under sin egen svensexa då han under dagen såg ut så här.

Och jodå, dina misstankar är välgrundade. Hans ansikte är fullt med påklistrat könshår. Och enligt Buzzfeed så handlar det också om könshår som som hans "vänner" samlat ihop.

Hans bestman Steve West verkar också tycka att det hela var en fantastisk grej, enligt Buzzfeed slår han fast att brudgummen "såg ut lite som en idiot". Och det lär ju inte ha blivit bättre av att Longley också tejpades fast i en rullstol, dekorerades med diverse klotter och fick ett kålhuvud att hålla fast vid.

Men visst, det verkar mestadels handla om könshår. Till och med i örat.

Och typ överallt annars.

Får du av någon okänd anledning inte nog av det här? Då kan du ju alltid kolla på den lilla filmen som det grabbiga grabbgänget spelade in när de släpade runt sin stackars kompis på ett ålderdomshem.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Rimligt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tusentals bilar återkallas – fel på gaspedalen

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

Magnus Hedberg är expert och programledare i Lyxfällan. Till Nyheter24 ger han sina mest värdefulla tips när det kommer till att lägga upp en budget, för att på bästa sätt få koll på sina slantar.

Flera personer knivskurna – området avspärrat av polis

Flera personer har hittats skadade utomhus i centrala Västerås, skriver polisen på sin hemsida.

Ändringen i pensionen får skarp kritik: "Orättvist"

Tjänstepensionen ska göras om, det föreslår riksdagens pensionsgrupp. Men två tunga pensionärsnamn riktar skarp kritik mot förslaget, som de menar kommer leda till större orättvisor mellan de rika och fattiga pensionärerna.

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

När 39-årige pappan Mikael dödades av gängkriminella i Skärholmen lämnades hans 12-årige son faderlös. För att hjälpa pojken påbörjades en insamling via poliskonstapeln Mustafa Panshiris privata swishkonto, som samlade in över en miljon kronor. Nu riskerar han dock en rejäl skattesmocka om han inte ser upp. – Jag var tvungen att göra något, säger Mustafa Panshiri till Nyheter24.

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.