Hade sex på strand – döms till fängelse

Straffet slås fast.


FLORIDA. Redan i maj stod det klart att Jose Caballero, 40, och Elissa Alvarez, 21, var skyldiga till att ha haft sex på en strand nästan ett år tidigare. Något som skett inför bland annat barn och de riskerade upp till 15 års fängelse.

Faksimil Youtube

Riktigt så hårda blir nu inte straffen men fängelse blir det ändå – i alla fall för Caballero. 40-åringen, som tidigare är dömd för narkotikasmuggling, kommer att få spendera två och ett halvt år i fängelse, det skriver Buzzfeed. Alvarez däremot döms också, men där bedömer rätten att häktningstiden var straff nog.

Faksimil Youtube

Förklaringen om att Alvarez bara dansat ovanpå Caballero höll alltså inte – antagligen för att sexakten filmades och att den filmen spelades upp under rättegången.

par
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.