Skulle fixa superromantiskt frieri – då gick allt åt helsike

Aj, aj, aj.


Han som hade lagt upp det så fint. 25-årige Matthew Picca skulle fria till sin flickvän Kayla Harrity, 24, i amerikanska Charlotte. Han hade fixat bord på en restaurang och bjudit in släkten så att alla skulle få vara med om den vackra händelsen. Det verkade också gå fint. Kayla fick syn på Matthews mamma, vände sig om för att se vad det var som hände och såg sin pojkvän stå där med knäet i backen – varpå han tappade ringen i havet.

– Jag hann inte ens se den innan han tappade den, säger Kayla till WBTV.

Hon säger till tv-kanalen att alla närvarande blev mer eller mindre chockade.

– Jag började gråta eftersom att jag visste att min pojkvän var helt förkrossad. Matthew hann inte ens säga någonting till mig innan han tappade ringen, säger Kayla till WBTV.

Och det var lite då som sökinsatsen inleddes. Kaylas syster, svåger och Matthew själv hoppade ner i vattnet och började leta. Dessutom fick de hjälp av tre andra restauranggäster som avbröt sitt öldrickande för att kunna hitta ringen.

Bild: Facebook

Men det var mörkt och svårt att se någonting i vattnet. Men med hjälp från en massa folk som hämtade såväl simglasögon som ficklampor lyckades man efter över en och en halv timme hitta ringen.

– Alla i baren jublade. Helt plötsligt började alla ropa att han skulle fria igen, berättar Kayla för WBTV och fortsätter:

– Det var den bästa känslan i världen!

Och nu är de alltså förlovade. Men vad fick då Kyle Blusher, mannen som hittade ringen för det hela? Jodå, enligt WBTV bjöd det nyförlovade paret honom på en vända shots.

Vi hoppas att han får en inbjudan till bröllopet också!

/
USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

Lugnt på USA-börsen trots bankchefens uttalande

Indexrörelserna på börsen i New York svängde kring nollan på tisdagen sedan Jerome Powell, chef för USA:s centralbank Federal Reserve, återigen varnat för att räntorna kan behöva hållas kvar på en högre nivå under en längre period.

Powell: Räntesänkningar dröjer i USA

Det blir mer och mer osannolikt med en sänkning av den amerikanska styrräntan inom den närmaste tiden, enligt USA:s centralbankschef Jerome Powell.

Växjö: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Lastbil med släp i diket, Norra Åreda", skriver polisen på sin hemsida.

Rullstolsburen person dog – föll ner i pool på servicehus

1 timme sedan
En rullstolsburen person föll ner i en pool på ett serviceboende i Västerås på julafton i fjol och avled ett par dagar senare. Nu har kommunen Lex Sarah-anmält händelsen.

Örebro: Polisen rapporterar om brand

1 timme sedan
"Ett tågset brinner på CV-området i Örebro-", skriver polisen på sin hemsida.