Jorden kommer gå under redan i dag, enligt sekt.
1 av 3
Jorden kommer gå under redan i dag, enligt sekt. - Foto: discovery channel
Jorden kommer alltså att gå under i dag om man får tro kristna galningen.
2 av 3
Jorden kommer alltså att gå under i dag om man får tro kristna galningen. - Foto: Discovery
Kanske det kommer se ut så här redan i dag... om galningarna har rätt.
3 av 3
Kanske det kommer se ut så här redan i dag... om galningarna har rätt. - Foto: discovery channel

Kristen grupp: Därför kommer jorden gå under – redan i dag

Jahapp, då var det dags igen.


Genom världshistorien har religiösa knäppskallar, foliehattar och konspiratoriker lovat att jorden ska gå under. Men så här med facit i hand så har ju alla haft fel.

Och nu är det dags igen!

– Ska man gå efter bibeln så verkar det som att den 7 oktober kommer att vara dagen som Gud har pratat om, dagen då jorden går under. Den kommer att borta för alltid. Utraderad, säger Chris McCann, ledare för gruppen eBible Fellowship till The Guardian.

Enligt McCann så började jordens undergång redan 21 maj 2011, och själva undergången kommer att ske 1600 dagar eferåt, alltså 7 oktober 2015.

Dock har McCann och hans kompisar inte riktigt forskningen med sig. Det finns många saker som kan påverka livet på jorden, och möjligtvis skapa stor förödelse. Men en total utradering av vår planet kommer förmodligen inte ske förrän om 7,6 miljarder år när solen sväller och sväljer vår stackars planet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
tror du jorden går under i dag?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

Juryn till Trumps rättegång utsedd

En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

1 timme sedan
Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.