Undrar om Zuckerberg tycker att Phuc Dat Bich har ett riktigt namn.
Undrar om Zuckerberg tycker att Phuc Dat Bich har ett riktigt namn. - Foto: TT

Ingen tror på den här killen när han säger vad han heter – kan du se varför?

UPPDATERAD: Den här killen påstods ha tröttnat. Tydligen ska han ha rasat mot att Facebook tvingar honom att byta namn hela tiden. Men storyn verkar vara fejtk.


Han skulle ha fått sitt Facebook-konto nedstängt flera gånger. Blivit ständigt ifrågasatt när han visar leg. Men storyn om att australiensaren Phuc Dat Bich, 22, hade tröttnat verkar vara fejk.

I en mycket delat Facebook-inlägg riktade sig en person vrede mot alla som inte tror på honom.

”Det är mycket irriterande att ingen tror på mig när jag säger att jag heter det jag heter”, skrev personen som påstod sig heta Phuc Dat Bich, i ett inlägg där han också lade upp en bild på sitt pass, enligt The Mirror.

”Är det för att jag är asiat? Facebook har bett mig så många gånger nu att byta till mitt ’riktiga’ namn, så nu gör jag det. Till mitt riktiga namn.

Mvh, Phuc Dat Bich”, skrev personen på Facebook enligt The Mirror.

Men det visade sig vara för roligt för att vara sant. Ett vanligt prank, enligt news.com.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

Arbetslösheten i Tyskland ökade med 4 000 personer i mars. Det var färre nya arbetslösa i EU:s största ekonomi än väntat. Snittprognosen bland analytiker låg på en ökning på 10 000 personer, enligt en sammanställning av prognoser gjord av Bloomberg.

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Wall Street Journals reporter Evan Gershkovich har suttit ett år i ryskt förvar. I veckan förlängdes hans häktning för femte gången. För familjen hemma i USA fortsätter mardrömmen.

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

1 timme sedan
Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.