Muni är inte bäst på att fånga möss men...

Här är katten hela internet snackar om. Vi håller med, det här är det gulligaste vi sett!


Alla har vi något här i livet trots våra små skavanker. Lilla siamesen Muni föddes i Armenien och kastades omgående ut på gatan, förmodligen på grund av hennes medfödda synfel. Turligt nog hittade godhjärtade Ani Hovsepian den lille katten och tog henne till sitt hjärta.

Efter att Ani lagt ut några bilder på Muni har internet exploderat, den lilla katten har tio tusentals fans och kolla in videon här ovan så förstår du precis varför.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är Muni det gulligaste du sett?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Två gripna – anklagas för spioneri för Ryssland

Två män har gripits i tyska Bayern, misstänkta för att ha spionerat för Ryssland och planerat bombdåd och mordbrand i Tyskland – bland annat mot en amerikansk militärbas. Syftet var enligt anklagelserna att undergräva Tysklands militära stöd till Ukraina.

Kan bygga upp Børsen – med hjälp av Paris

Danmark sörjer branden som fullständigt ödelagt en av Köpenhamns äldsta byggnader. Unika kulturvärden har gått upp i rök, men det finns hopp om återuppbyggnad av Børsen – med hjälp av Frankrike.

Minskad köttproduktion – stänger storslakteri

Den danska köttproducenten Danish Crown stänger ytterligare ett av sina slakterier. Beslutet att lägga ner anläggningen i Ringsted är en följd av en minskad grisproduktion i landet.

Statsministern duckar frågor i Bryssel

Nästan alla EU-ledare har svarat på frågor runt pågående toppmöte i Bryssel. Men från Sveriges statsminister Ulf Kristersson (M) är det än så länge tyst, bortsett från ett kort uttalande om EU:s ekonomi på väg in till dagens möte.

FHM: Fler äldre behöver ta covid-spruta

Fler äldre behöver få vaccinet mot covid-19 i april, enligt Folkhälsomyndigheten.