Polisen hade inte väntat sig det här.
1 av 3
Polisen hade inte väntat sig det här. - Foto: TT
Polisen kom till platsen.
2 av 3
Polisen kom till platsen. - Foto: TT
Genrebild.
3 av 3
Genrebild. - Foto: TT

Polisens chock: kvinnomisshandel var unga killar som spelade TV-spel

Poliserna fick larm om att någon skrek i ett hus. De trodde en kvinna blev misshandlad, men det visade sig vara något helt annat som pågick.


Polisen i Haninge fick nyligen åka på ett något annorlunda uppdrag. De berättar på sin Facebooksida att det kommit in flera larm om att någon troligtvis blev misshandlad i ett radhusområde.

"För oss är det här inget ovanligt ärende, utan tyvärr sker det mycket misshandel bakom våra fasader och bostäder. Vi förberedde oss därför för att eventuellt avbryta en pågående misshandel." skriver polisen Magnus.

När polisen kommer till huset det handlar om blir det ännu mer övertygande om att det är ett våldsbrott.

"Plötsligt hörs ett fruktansvärt skrik inifrån bostaden. Skriket skär genom mörkret. Mina nackhår ställer sig upp och för min inre syn börjar jag spela upp en kvinna som blir torterad eller dödas just nu när vi står utanför."

De tog sin i hemmet och när de skrek "Polis" fick de svar från övervåningen. Det visade sig vara två unga killar som spelade TV-spel. De var ensamma hemma och hade blivit så engagerade i spelet att de inte tänkte på att de skrek.


Bildkälla

Läs hela inlägget här:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skriker du när du spelar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fem häktade för grova ekobrott

Attack mot militärbas i Irak

En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.