Den här mannen från Indien har sammanlagt 28 fingrar och tår

Det här är ett minst sagt ovanligt världsrekord. Men den indiska mannen Devendra Suthar är stolt över sina extra tår och fingrar.


Det här är ett rekord du inte kan slå hur mycket du än övar. Devendra Suthar, 43, från Indien har Guinness världsrekord i flest antal tår och fingrar med sina sammanlagt 28 stycken.


Bildkälla: Faksimil / YouTube

Suthar har bland annat uppmärksammats av Mirror och han är orolig att han ska råka skära av ett finger i sitt arbete som snickare. Utöver det ser han inte de 8 extra små kroppsdelarna som ett problem, i stället kallar han dem för "Guds gåva".


Bildkälla: Faksimil / YouTube

Det ovanliga tillståndet som Suthar har kallas för Polydactylism, och i hans fall handlar det om två extra fingrar på vardera hand och två extra tår på vardera fot.

Mirror skriver att folk reser långväga för att se mannen med de många fingrarna och tårna, vilket får honom att känna sig som en "kändis"


Bildkälla: Faksimil / YouTube

– På grund av mina extra fingrar behandlar folk mig som en kändis. De kommer för att träffa mig och uppmärksamheten får mig att känna mig speciell, säger Suthar, skriver Mirror.

I den här videon kan du se bildspel på mannen:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kan bitcoinutbudet halveras

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

1 timme sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

1 timme sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

2 timmar sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.