De ser exakt likadana ut – träffades av en slump

Har du också en dubbelgångare?


De här två dubbelgångarna träffades inte via Twin Strangers som så många andra gör. De sprang helt enkelt bara på varandra, skriver Mashable.


Bildkälla: Imgur

Ståuppkomikern Rob Winston från USA hade en show i London när han fick nys om att en kille i publiken var fruktansvärt lik honom. Till och med så att publik hade kommit fram till dubbelgångaren Kobi och gett komplimanger.

De hade aldrig träffats tidigare. Kobi kommer från Israel och hade precis flyttat till England. "Det går inte att komma undan hur lika vi är" säger Winston till Mashable.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är de lika?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Polisen i Tibro rapporterar om trafikolycka

"På riksväg 49, i utkanten av Tibro och i riktning mot Skövde, kör en kranbil in i en vägportal.", skriver polisen på sin hemsida.