Hur många semlor kan man egentligen smälla i sig?

Vi tar vårt uppdrag seriöst och har såklart testat hur många semlebullar som får plats i magen.


De flesta har mumsat på semlor i flera månader men just i dag är den stora dagen här, Fettisdagen. Just i dag får man faktiskt äta precis hur många semlor man vill!

Nyheter24 har testat nya uppfinningen semlebullar (ser ut som korvbröd) och vi kollade hur många man egentligen får ner i magen på fem minuter. Våra hjältar Linda Herman, Daniel Stålenbring, Fredric Bohlin och Pär Schützer mosar munnen full.



De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Äter du semlor i dag?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Svenskt nej till mer socialt i EU

Stockholm: Polisen rapporterar om brand

"Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till en lägenhetsbrand i Traneberg.", skriver polisen på sin hemsida.

Satt fängslad i 20 år – får 55 miljoner av staten

Viggo Kristiansen – dömd och sedermera frikänd för ett uppmärksammat mord på två flickor år 2000 – får 55 miljoner kronor av den norska staten.

Norsk räktrålare drog upp död kropp

1 timme sedan
Besättningen ombord MS Kongsfjord trålade efter räkor i Barents hav när de i fredags kväll fick en obehaglig överraskning. I nätet låg en död kropp.

C: KU-anmäler Kristersson och Pourmokhtari

1 timme sedan
I bästa fall har regeringens klimatredovisning varit vilseledande, i sämsta fall är det rena lögner, anser Centern. Nu KU-anmäls statsminister Ulf Kristersson (M) och klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari (L).

Bjuder in alla partiledare om hot mot EU-val

1 timme sedan
Statsminister Ulf Kristersson (M) bjuder in alla partiledare till ett möte med det Nationella säkerhetsrådet för att informera om risken för otillbörlig påverkan inför EU-valet i juni.