Hon kommer på pojkvännen med en annan kvinna i bilen – då gör hon det här

Kvinnans reaktion när hon kommer på sin pojkvän är helt sjuk.


En ung kvinna från Colombia bestämde sig för att minst sagt skapa kaos i trafiken när hon upptäckte sin pojkvän med en annan tjej. Pojkvännen och hans älskare befinner sig i en bil som kvinnan fått syn på och hennes reaktion är allt annat än lugn.

Hon lägger sig på motorhuven, skriker på pojkvännen och slår på rutan. Detta följt av att hon ställer sig upp och sparkar på rutan så att den går sönder.

Ja, den här kvinnan tappar det totalt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elin, 28, får inte teckna Icas försäkring – på grund av sin vikt: "Diskriminerande"

USA och Kinas försvarsministrar i samtal

USA:s försvarsminister Lloyd Austin har talat med sin kinesiske motsvarighet Dong Jun i de första betydande samtalen mellan stormakternas försvarsministrar på nära ett och ett halvt år.

Då slutar BankID funka för vissa mobilanvändare

Miljontals svenskar använder BankID för att identifiera sig och signera avtal. Men för vissa mobilanvändare upphör tjänsten snart att fungera.

Polisen i Karlskoga rapporterar om brand

"Det luktar brandrök i ett flerfamiljshus i Karlskoga", skriver polisen på sin hemsida.

Skyddsjakt på varg efter ponnyangrepp

Länsstyrelsen i Stockholm har utlyst skyddsjakt på varg i ett område norr om Norrtälje. Beskedet kommer efter att två minishetlandsponnyer blivit angripna i förra veckan.

Youtubechefen avslöjar: Så lyckas du med din video

Varje dag konsumeras tiotals miljarder videor på Youtube. Så hur lyckas du med just din video? Nyheter24 har talat med Youtubes toppchef i Sverige, Michelle Kadir, om vad som hissas och vad som dissas på världens största videoplattform på nätet. – Jag har några tips, säger hon.