Ceara tjänar miljoner på att förnedra män – hennes pappa tycker hon är ett geni

Ceara Lynch såg till att bli kaptenen på sitt eget skepp. "En kvinna behöver bara en webcam och en dator och sen kan hon ta kontroll över sitt eget liv och tjäna sina egna pengar".


Gillar du att förödmjuka personer och samtidigt få betalat för det? Då kanske yrket som Humiliatrix är något för dig.

Ceara Lynch är en av dem som arbetat med det på heltid. Hon förödmjukar män på internet och får samtidigt betalt för det. Pengarna hon tjänat på det har hjälpt henne att betala av både studielån och hon har köpt två hus, skriver KPTV.

Hennes ovanliga sätt att tjäna pengar började när hon var 17 år och träffade en man som var beredd att erbjuda henne 250 dollar i byte mot hennes urin. Därefter fortsätta hon sitt letande efter andra liknande sätt att tjäna pengar. Bland annat sålde hon sina sopor från badrummet.

2015 best nine on Instagram #2015bestnine #femdom #humiliatrix #feet #footfetish

Ett foto publicerat av Ceara Lynch (@cearalynch)

Nu får hon 10 dollar i minuten av att prata nedsättande till män i webcam och gör allt för att få deras fetischdrömmar att bli sanna. Det kan handla om allt från fetischer om fötter till att bli svald eller svälja någon hel.

– I nutiden kan vi tacka teknologin. En kvinna behöver bara en webcam och en dator och sen kan hon ta kontroll över sitt eget liv och tjäna sina egna pengar, säger hon till KPTV.

Hur reagerar då hennes familj på hennes udda karriärval? Jo, när hennes pappa fick veta prisade han sin dotter och sa ”Du är ett geni”.

Ceara Lynch är nu 29 år och påstår att hon tjänade över en miljon förra året.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

1 timme sedan
Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.