James lever med en sexmissbrukare : "En gång hade vi sex över fyrtio gånger på en helg"

När Sami Walton mötte sin pojkvän Jamens Keates förändrades allt. Hon är sexmissbrukare och känner att hon äntligen hittat någon som förstår henne.


Att sex är en stor del av mångas liv är ingen hemlighet, men när det går ut över familj, vänner och jobb – kan det vara dags att söka hjälp.

Sami Walton, 29, är sexmissbrukare och hon säger att hon har förlorat många vänner och många jobb, på grund av sitt beroende, skriver Daily Mail.

Hennes missbruk gör att hon inte kan hålla sina fingrar i styr när det kommer till sin partner James Keates. De har varit ett par i fyra år och ibland har de sex fler än 10 gånger om dagen. Men allt sex är inte en dans på rosor, utan Sami vill att världen ska veta att det på riktigt är ett problem.

– Många män tror att de skulle älska att ha en partner som behöver så mycket sex men ingen av mina tidigare pojkvänner har kunnat hantera det, säger hon till Daily Mail.

När hennes pojkvän inte riktigt har orken kan hon vända sig till sin samling av sexleksaker som är värd 1500 pund.

Hon har försökt att få läkarvård men känner inte att någon doktor förstod vad som egentligen händer med henne. Sami Walton berättar också att hennes sexberoende har satt henne i flera farliga situationer, just eftersom hon gått hem med personer hon inte har någon aning om vilka de är.

Hon säger att allting ändrades så fort hon träffade sin nya pojkvän, hon kallar honom både för sin terapeut och älskare, skriver Daily Mail. En gång hade de sex över fyrtio gånger på en helg.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sambo? Så delar du upp ekonomin med din partner

Det vill svenskarna helst ha på sig när de begravs

Här är plaggen som svenskarna helst har på sig i graven när de begravs. Vissa plagg är med otippade än andra. Vad hade du velat ha på dig när du begravs?

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

Stockholmsbörsen ska flytta. Om ett år ska de 900 anställda byta arbetsplats från Frihamnen till Stockholm City. Det är inte ett problem att lokalerna är mindre eftersom fler jobbar hemifrån sedan pandemin, berättar Nasdaqs pressansvarige, Erik Gruvfors.

Nato överens om luftvärn till Ukraina

Natoländerna har kommit överens om att ge fler luftvärnssystem till Ukraina. Det meddelar Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg, efter ett virtuellt möte med medlemsstaternas försvarsministrar och Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.

Malmö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Singelolycka på Agnesfridsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Umeå: Polisen rapporterar om stöld

"Polisen har hanterat två butiksstölder under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.