Han har två snoppar – berättar om sina sexupplevelser i bok

Att människor inte har snopp är helt klart vanligare än det här.


Här kommer något som förmodligen kommer få dig att tänka ”VA?”, och kanske höja på ett ögonbryn eller två. Jo det är nämligen så att det finns en man där ute som påstår att han har två penisar. Ja, TVÅ, penisar!

Mannen som publicerat två böcker om sitt ovanliga kön har publicerat två böcker om sitt liv med två snoppar. Den senaste heter Double Stuffed – Steamy tales from my love life with two penises.

Han är anonym och säger att han drabbats av ett väldigt ovanligt genetiskt fel. Det kallas diphallia.

I sin bok skriver han om sexupplevelser med 11 män och 10 kvinnor. I en av historierna skriver han att han träffat en kvinna på en toalett i en bensinmack. Hon ska ha sett hans två snoppar och bett honom ha sex med henne. Senare skulle han få reda på att kvinnan hade alla personer som hon legats med namn tatuerade och att hon kallade sitt underliv för grisen på grund av en piercing, skriver The Daily Dot.

Mannen ska kunna ha sex med båda sina penisar – samtidigt.

Han säger att hans prostata är ovanligt stor och att han i tidig ålder fått lära sig att ”mjölka den” genom att massera den. Det har lett till att han har en extremt lös ändöppning.

– Du kan förmodligen parkera en buss där inne och köra den ut och in och jag skulle inte märka något, säger han till The Daily Dot.

Läs mer:

Forskning visar: Så lång är den genomsnittliga penisen

Här är de vanligaste penisformerna – och vad de innebär

Värme kan orsaka "sommar-penis" – så vet du om du har det

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja ha två snoppar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

1 timme sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

1 timme sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

2 timmar sedan
Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.