I Serbien anordnas det sexfester.
1 av 2
I Serbien anordnas det sexfester. - Foto: All Over Press
Festerna är för rika som vill ha det lite ännu mer spännande.
2 av 2
Festerna är för rika som vill ha det lite ännu mer spännande. - Foto: SCANPIX SWEDEN

Här är den nya festsexrouletten – med hälsan som insats

Det här är helt klart en helt annan typ av spänning.


Har du tröttnat på vanligt sex i sängen. Du kanske har gått vidare till rollspel, att vara undergiven eller att kanske ha sex överallt hela tiden? Du kanske inte riktigt vet hur du ska gå vidare. Då finns svaret här. (Det är dock verkligen inget att rekommendera)

Sexroulette. Det är det absolut mest extrema inom extremt sex. Sexfester anordnas och alla ligger med varandra. Det spännande med det hela är att en person har HIV, men ingen vet vem.

Doktor Josep Mallolas på Hospital Clinic i Barcelona påstår att den här typ av sexlek finns i Serbien och att den är som allra störst hos män som är gay och har mycket pengar, skriver brittiska Metro.

– De här festerna är ett tecken på att folk har tappat respekten för HIV.

Han säger också att det finns likadana fester men att de som går på dem äter medicin för att minska risken att få HIV. De som deltar i den här typen av fester kommer till festen, iklädd mask.

Bildkälla

/
/
/
HIV
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Det vill svenskarna helst ha på sig när de begravs

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

Stockholmsbörsen ska flytta. Om ett år ska de 900 anställda byta arbetsplats från Frihamnen till Stockholm City. Det är inte ett problem att lokalerna är mindre eftersom fler jobbar hemifrån sedan pandemin, berättar Nasdaqs pressansvarige, Erik Gruvfors.

Nato överens om luftvärn till Ukraina

Natoländerna har kommit överens om att ge fler luftvärnssystem till Ukraina. Det meddelar Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg, efter ett virtuellt möte med medlemsstaternas försvarsministrar och Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.

Malmö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Singelolycka på Agnesfridsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Umeå: Polisen rapporterar om stöld

"Polisen har hanterat två butiksstölder under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.

Italien lägger ned åtal mot hjälporganisationer

Efter en långdragen utredning lägger en italiensk domstol ned anklagelserna mot hjälporganisationerna Läkare utan gränser, Rädda Barnen och den tyska icke-statliga organisationen Jugend Rettet.