Nu startar sexsåpan som ska göra vanligt folk till porrstjärnor

Här blir det garanterat sex framför kameran i varje avsnitt. Skaparna tycker man kan kolla på serien med familjen.


Reality-serien The Sex Factor hade premiär i helgen och är kallat ”ett Americas Next Top Model för porr”. Tittarna får följa ett gäng helt vanliga människor som har en dröm att bli porrstjärnor.

Programmet är skapat av porrsajten xHamster och vinnaren får förutom ett porrkontrakt även 1 miljon dollar i plånboken. Till en början består gänget av 16 personer, 8 män och 8 kvinnor. En jury väljer ut vilka deltagare som går vidare från vecka till vecka.

Deltagarna får under seriens gång en del uppdrag som såklart alla går ut på att ha sex framför kameran. Men skaparna hävdar att det inte handlar om porr, utan tycker mer att The Sex Factor är ett program som kan ses av par, vänner eller med familjen.

Om deltagarna kommer göra som väldigt många svenskar gör, ha sex på ett tåg, det vet vi inte. Vi vet inte heller om de som åker ut får nöja sig med den här sexdräkten.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

2 timmar sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

2 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

2 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

3 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

3 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

3 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.