Ko på väg mot universitet – i Karlstad kan allt hända

Just när du trodde att du sett allt på internet klampar den här Värmlands-kon in i bilden.


Du vet hur det är, du kör runt i Karlstad med bilen en helt vanlig tisdag. Som man gör. Du tar en runda förbi universitetet och där går det en ko mitt i vägen. Som det gör.

Nä, det blev ingen vanlig bilrunda för Peter Johansson i Karlstad, en förrymd ko skapade uppståndelse i centrala stan.

– Hur kossan kommit till rondellen har jag ingen aning om, det är ganska långt till närmaste bondgård, säger Peter till Nyheter24.

Tusentals har redan kollat in klippet som Peter la ut i en Facebook-grupp som handlar om just Karlstad. Där lägger han fram teorin att kon förmodligen skulle söka in till universitetet.

– Kon såg inte stressad eller rädd ut när jag såg henne. Stod lugnt och betade. Men kan ju vara så att kossan sökt in till universitetet på Musiklinjen eller liknande. Tror att platserna släpptes i dag, skrattar Peter.

Om någon vet något mer så hör av er till tips@nyheter24.se. Om kon kom in på universitet till exempel.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Ko
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du koskräck?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fejkade ID-kort för 45 kronor – direkt i mobilen

Voi rasar på Fröken Snusk: "Samtal från våra advokater"

Konflikten mellan Fröken Snusk, Rasmus Gozzi och elsparksbolaget Voi är ett faktum. Efter Gozzis hån mot företaget slår Voi tillbaka: – Gozzi Records kan förvänta sig ett samtal från våra advokater.

Försvaret kallas till samtal efter flygincident

Regeringen har kallat Försvarsmakten till samtal om kommunikation kring flygvapnets incidentberedskap, rapporterar SVT Nyheter.

Cloetta stoppar hundratals ton godis – kan innehålla hälsofarliga ämnen

Godistillverkaren Cloetta stoppar försäljningen av hundratals ton chokladgodis efter. Anledningen är att produkterna innehåller palmolja med potentiellt hälsofarliga ämnen.

Lyft för amerikansk försvarsjätte

Amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin lyfte försäljningen med 14 procent under första kvartalet. Fler leveranser av flygplan av typen F16 och F35 och missilsystem bidrog till det.

Klart ja till nya budgetregler i EU

1 timme sedan
Trots protester från fackförbund och många partier och ledamöter till vänster ger EU-parlamentet tummen upp för EU:s nya budgetregler.