Donna hade inte innan 2016 tagit en dusch på 30 år.
Donna hade inte innan 2016 tagit en dusch på 30 år. - Foto: Facebook / TT

Därför har den här kvinnan inte duschat på 30 år

Inte på hela 30 år har Donna tagit en dusch – och anledningen bakom är egentligen inte otroligt konstig.


Ibland kan man känna sig lite sunkigt när man inte använt en dusch på sisådär två till tre dagar. Kanske en vecka. Men hur skulle det kännas att inte duscha på 30 år?

Det vet Donna McMahon. Hon har inte kunnat duscha tills i år då hon övervunnit sin enorma vattenrädsla. Det hela började 1986 när hon var fem år gammal då hon på en semesterresa helt plötsligt blev livrädd för vatten efter att ett annat barn tryckte henne ner för en vattenrutschkana, skriver brittiska Metro.

Den största rädslan handlade om att få vätska över sig och därför kunde fyrabarnsmamman enbart göra sig ren genom att ha benen i ett badkar med bara cirka en decimeter vatten. Håret var nog svårast då hon fick dra det genom håret och i hårbotten.

Hur hon blev frisk? Jo, Donna spenderade endast 60 minuter tillsammans med en välkänd brittisk hypnotisör, kallad The Hypnotist Man, Robert Hisee.


Vi kan verkligen tänka oss att livet känns mycket enklare nu utan den tyngande rädslan. Och att det blir lite lättare att faktiskt göra sig ren.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kraftigt ned i Japan

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Uppgifter: Israel ska ha attackerat mål i Iran

1 timme sedan
Projektiler från Israel ska ha träffat mål i Iran, uppger flera amerikanska medier med hänvisning till källor. Angreppets omfattning framgår inte.

Nu börjar världshistoriens största val

1 timme sedan
En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

1 timme sedan
En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.

Två gripna efter skottlossning

1 timme sedan
En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.