Här slår han gravida sköterskan i ansiktet – för att han fick vänta

Sköterskan sa att han fick vänta en stund på resultaten från röntgenbilderna, då slog han den gravida sköterskan i ansiktet.


Mannen hade kommit till sjukhuset med sin mamma och väntade på att få tillbaka röntgenbilderna på ett sjukhus i Kina. När han väntat en stund gick han fram till sköterskan som bad honom vänta en stund till.

Men det kunde mannen inte ta och började bete sig aggressivt mot kvinnan, enligt Mirror ska hon ha sagt till honom att hon var gravid och att han bara behövde vänta en stund till.

Han ska då ha sagt att han inte ville höra dom orden igen och att han inte brydde sig om att hon var gravid, Han slog henne i ansiktet och kvinnan bröt en tand och fick en hjärnskakning av slaget, skriver Mirror.

Läs också om turisterna som blev brutalt misshandlade av hotellets vakter.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Japan återupptar Unrwa-stöd

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Journalist som rapporterade om Navanlyj gripen

1 timme sedan
Ryska myndigheter har gripit flera journalister runt om i landet under mars – bland dem en journalist som rapporterade om rättegångarna mot den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj i flera år, uppger organisationen Reportrar utan gränser.

Miljarder ska rädda kvar halvledarjätte

1 timme sedan
Den nederländska regeringen tänker satsa många miljarder för att försäkra sig om att globala företag som halvledarjätten ASML inte flyttar från landet.