Det här huset har en väldigt konstig detalj – som alla gör narr av

Huset har sex rum men det är ett som sticker ut.


Det här huset i östra London har fått väldigt stor uppmärksamhet på sociala medier och det är inte på grund av hur flott det är.

Det är ett av ena rummen som har dragit allas ögon till sig. Och egentligen borde du inte bli så chockad när du ser det här rummet. De andra är nämligen inte superfräscha men vi lovar, du kommer bli överraskad.

Här har vi till exempel köket, inte skitsnyggt kanske.

Twitter

Och här har du ägarens sovrum med en stor röd matta och vad som ser ut som ett tomt aquarium.

Twitter

Men det är inte förens du kommer till det här rummet som du blir riktigt överraskad. Föreställ dig att du är på lägenhetsvisning, öppnar dörren och ser det här.

Twitter

Ni ser rätt, det är ett rum tillägnat den påhittade seriemördaren Freddy Krueger. Oklart om en köpare skulle bli lockad av ett rum fyllt med knivar, revolvrar och samurajsvärd.

Men om du nu vill köpa det så kommer det kosta dig runt 14 miljoner kronor. Och det är nog ingen omöjlighet att den kommer säljas, huset har ju nämligen fått otroligt stor uppmärksamhet på sociala medier.

En person skriver "Det här huset ser fint ut, bra yta och bra seriemördar-rum, va, vänta?".


En annan skriver det som nog alla andra också tänker "Jag skulle nog ha funderat över att inte lägga upp den där bilden".

Ett annat hus som har blivit väldigt omtalat är ett hus som ser ut som Adolf Hitler.

Glöm inte att ladda ner vår app för ner nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Sugen på att bo här?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

1 timme sedan
Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

1 timme sedan
Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

2 timmar sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

2 timmar sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.