- Foto: TT

Här kan du få jobb – som cannabisexpert

Det finns till och med en utbildning.


Att vara expert på olika vinsorter eller vara finsmakare när det gäller kaffe har man ju hört talas om. Men det här jobbet känns väl lite väl udda?

Det är ett företag i Colorado i USA, där cannabis är lagligt, som erbjuder fina middagar där gästerna får röka gräs samtidigt. Och med på middagen finns Philip Wolf, som är en av USA:s första smakexperter när det gäller marijuana.

Utbildningen kan man få på Trichonome Institute i Denver, och ska hjälpa den som pluggar att förstå olika typer av cannabis och hur man ska hantera växten för att få ut så mycket som möjligt av den, skriver The Independent.

I Sverige i cannabis olagligt, och det är därmed en riktigt kass idé att försöka med något liknande här. Så, om du är sugen på jobbet får du nog dra till Colorado.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja ha det här jobbet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Huawei dubblerade sin vinst

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.

Två tåg i krock: "Arbetsplatsolycka"

Två tåg har krockat i Upplands Bro, enligt TV4. En lokförare ska vara skadad.

Attacker mot flera kraftverk i Ukraina

Ryssland har anfallit Ukraina med en ovanligt stor mängd robotar och attackdrönare under natten till fredag.

Så begränsar du köp i barnens spelappar i påsk

I många av barnens populära spelappar kan man köpa saker i spelen. Till påsk är det också flera av dem som har tidsbegränsade erbjudanden. Det balanserar på gränsen till vad som är lagligt, enligt Sveriges konsumenter.

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

1 timme sedan
Ett förslag har presenteras: Snus med högre nikotinhalt än 12 milligram per gram bör förbjudas. Slås förslaget igenom kan snusvarianter av bland annat General, Kaliber och Velo förbjudas.