Gigantisk anaconda hittad – är detta världens största orm någonsin?

Här är videon som visar jätteormen. Den väger över 400 kilo och det är verkligen helt overkliga bilder från byggarbetsplatsen där den här jätteormen hittades.


Är du rädd för ormar så ska du inte läsa vidare härifrån. Titta inte heller på klippet, det är verkligen en orm som kommer ge dig mardrömmar.

Byggjobbare vid en damm i Altamira i norra Brasilien ska ha hittat vad som beskrivs som den längsta och största ormen någonsin. Den gigantiska besten ska väga runt 400 kilo och mäta hela tio meter. En riktig jätte!

Ormen hittades efter en sprängning vid dammen och på bilderna kan man se hur kroppen ligger på ett släp. Arbetarna ska ha dödat ormen efter att de hittade den. Så rätt beskrivet VAR det här ormen förmodligen den största ormen någonsin.

Om det här verkligen är världens största orm vet vi inte än, fyndet är inte bekräftat av forskare. De längsta ormarna som hittats och bekräftats har varit runt 8 meter enligt Wikipedia.

Medan vi väntar på bekräftelse om det här verkligen var den största ormen som levt fortsätter vi andra att ha mardrömmar om besten.

OM det nu skulle vara så att du gillar ormar, då har du en kompis i den här killen. Hans bästa vän är en orm.

Skulle du träffa på en sådan här jätteorm så gäller det att ha en riktigt bra kamera med sig. På Prisjakt hittar du bra priser på fina Canon 70D.

Detta är en redaktionell artikel med länkar via vår partner Prisjakt.

Orm
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du rädd för ormar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ostadigt påskväder väntas

Expresidenten Zuma stoppas från val i Sydafrika

Sydafrikas tidigare president Jacob Zuma har exkluderats från landets val i maj, meddelar valmyndigheten.

Femte person misstänkt för väskmordet

Ytterligare en person, en 27-årig kvinna, har häktats i sin utevaro misstänkt för inblandning i det så kallade väskmordet på Värmdö utanför Stockholm, rapporterar Smålandsposten.

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

45 personer har omkommit i en bussolycka i Sydafrika, enligt landets transportdepartement.

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

1 timme sedan
Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Indiens opposition: Demokratin i fara

1 timme sedan
En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.