80-åring hölls gisslan i tre dagar – av måsar

Barbara Cox blev så rädd att hon inte vågade lämna sitt hus på tre dagar.


Händelsen som ägde rum i England är både komisk och hemsk. Barbara Cox, 80 år, skulle gå ut på sin tomt för att hänga upp tvätt när hon plötsligt blev attackerad av måsar. En attack som gjorde att hon stannade i huset i tre dagar, skriver brittiska Metro.

En av måsarna greppade tag i hennes ben med klorna och pickade henne med näbben så mycket att hon började blöda. Barbara försökte slita sig loss från måsen och lyckades till slut ta sig in huset igen.

När hon sedan ringde polisen för hjälp fick hon ingen större respons.

– Jag ringde till polisen och sa att jag blivit attackerad, till svar fick jag "av vem?"

När polisen sedan fick veta av Barbara att det var måsar som hade attackerat henne meddelade polisen att de inte hade resurser till ärendet.

En uppenbart upprörd Barbara sa då till polisen att de kunde använda en del av hennes skattepengar till att få bort fågeln.

Polisen kom dock aldrig och till slut var Barbara tvungen att ta sig ut från huset för att uppsöka läkarvård då hennes ben gjorde ont, skriver brittiska Metro.

Artikeln förtäljer inte hur det gick med Barbaras ben.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du rädd för måsar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Inflationen i USA på väntad nivå

Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

1 timme sedan
Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.