Det här känns ju inte okej?
Det här känns ju inte okej? - Foto: TT/Emojipedia

22-åring fes pojke i ansiktet: "En riktig brakare"

Nu åtalas mannen för det äckliga brottet.


En 22-årig man i England ställs nu inför rätta för ett riktigt äckligt brott. Han anklagas nämligen för att ha fisit en kille i ansiktet.

Pojken, som är under 16, ska även ha blivit slagen hårt på armen av 22-åringen.

– Han la en riktig brakare i mitt ansikte. Han böjde sig ner och hans shorts var precis vid mitt ansikte. Jag frågade honom varför han gjorde så och han svarade att han ville göra något äckligt, har pojken sagt under rättegången, skriver The Mirror.

Mannen står nu åtalad för ofredande av barn, men själv förnekar han brottet.

– Han säger att han det hade varit kul om det var sant, men att han bara fes i närheten av pojken av misstag, säger åklagaren Paul Abrahams till The Mirror.

Visste du att du faktiskt kan göra folk friskare genom att gå runt och släppa väder? Läs mer om det här!

Kommer du ihåg Natalie som beställde en tårta som förlåt för att hon fisit nära sin kille? Kolla på den här!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde han få ett hårt straff?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Börsen öppnar nedåt

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.

Stämmer tobaksjätte för vitt snusberoende

En amerikansk man har stämt tobaksjätten Philip Morris i USA och dess dotterbolag Swedish Match för att ha blivit beroende av vitt snus.

Så många regioner har krigsplacerat läkare

Alla Sveriges regioner utom fem har krigsplacerat läkare, visar en kartläggning som tidningen Sjukhusläkaren gjort. Hur många läkare det rör sig om är hemligstämplat.

Kvinna i 40-årsåldern död – blev påkörd av tåg

En kvinna i 40-årsåldern avled på onsdagskvällen efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid järnvägsstationen i Frövi norr om Örebro, skriver Nerikes Allehanda.