Mammans sköna bild gör folk galna – ser du varför?

Mammans "varning" till blivande föräldrar har blivit viral.


Att gå på toa tillsammans med någon är ju oftast trevligt. Fråga bara brittiska mammabloggaren Sophia Cachia, som just nu är en supersnackis i hemlandet.

Och det är den här bilden som folk inte riktigt kan hantera:

Men hur kommer det sig? Så här skriver Sophia på sin Instagram:

”Det här kanske ser ut som vilken gullig bild som helst på mig och Bobby. Men faktum är att jag tog bilden när jag sitter och bajsar. Tänkte bara att ni skulle veta det, speciellt ni som planerar att skaffa barn. Era liv kommer att se ut så här.”

Och hur har då det här tagits emot? Jo, några på Sophies Instagram är kritiska mot att hon tar med sig mobilen in på toa. Men de allra flesta tycker att bilden är jätterolig, och lätt att känna igen sig i.

”Haha, det här får du snart vänja dig vid”, skriver en som taggar in sin kompis.

”Skönt att jag inte är den enda som är mamma dygnet runt”, skriver en annan. ”Det här stämmer perfekt, jag får aldrig vara ifred, skriver en på Instagram-bilden.

Vi på Nyheter24 kan bara hoppas att Sophia och hennes lilla familj mår bra, och att Bobby snart känner att mamma klarar sig själv på toa.

Läs också om Ana, som fortfarande ammar sin 4-årige son!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du bajsa ifred?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ica-chefens avslöjande smygbild: "Händer flera gånger i veckan"

Invånare flyr strider vid gränsstad i Myanmar

Intensiva strider i en stad i östra Myanmar vid gränsen till Thailand har fått omkring 1 300 invånare att fly till grannlandet. Återupptagna eldstrider och flyganfall har brutit ut mellan de rebeller som intagit staden Myawaddy och militärjuntans armé.

Framgång i kampen mot fruktade bakterier

De skördar tusentals liv i Europa varje år. Multiresistenta bakterier är ett ökande hot – men nu har svenska forskare hittat en ny sorts antibiotika som visat sig lovande i djurstudier. Vi tror att det kan bli ett genombrott, säger professor Anders Karlén.

Kopplades till gäng – slutar på Trafikverket

En it-tekniker på Trafikverket i Borlänge avslöjades ha kopplingar till gängkriminalitet och väljer nu att sluta på sitt jobb, rapporterar P4 Dalarna.

Dansk flygplats evakueras – efter bombhot: "Gör allt vi kan"

Billunds flygplats evakueras efter ett bombhot, rapporterar danska Ekstra Bladet.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

"Polisen får in en anmälan om en viltolycka på länsväg 363, Hissjö.", skriver polisen på sin hemsida.