Tvättar och torkar rumpan automatiskt – nu kan du köpa drömtoan!

Du kommer aldrig vilja sitta någon annanstans.


Vissa uppfinningar känns ju lite för bra för att vara sanna. Nyheter24 har tidigare berättat om en klänning som kunde byta färg. Kolla in videon här och bedöm själva, sant eller inte?

Nu är det några killar som har bestämt sig för att tillverka den ultimata toalettsitsen. Japp, toalettsitsen och det är faktiskt helt sant.

Vi spenderar ju ändå rätt mycket tid på toaletten, vissa mer än andra, så varför inte ge dem gamla toaringen lite kärlek?

Brondell Swash kallar de uppfinningen och det är en toaring med varmvattenspoling för rumpan, varmluft för att torka och hela härligheten styr du via en fjärrkontroll.

Än så länge är det bara en prototyp, men hela projektet ligger uppe på Kickstarter så du kan gå in och stötta med pengar.

Företaget har redan fått in tillräckligt med pengar för att starta produktionen och i mars 2017 kan du lägga vantarna… sätta RUMPAN på en ny skön toaring!

Är du ute efter en helt nya toalett? Kolla in bästa priset på Prisjakt!

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

Huawei får ta del av hemlig information

Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

1 timme sedan
En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

1 timme sedan
Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.