- Foto: Google Maps/NBC

​Mamma gick fyra mil i snön för att rädda sin familj – åt kvistar och drack kiss

Det här är verkligen ett julmirakel.


Det finns mycket vi skulle göra för dem vi älskar – ett bevis på det är 47-åriga Karen, som var ute på en biltur tillsammans med sin man och sin 10-åriga son strax innan jul.

Den lilla familjen fastnade med bilden i ett dike på väg till Grand Canyon när Karen bestämde sig för att gå ut och hämta hjälp.

Men kartan på mobilen visade fel, och Karen fann sig snart i nattsvart mörker. De närmsta 36 timmarna skulle bli en fruktansvärd prövning för henne. I sitt sökande efter någon som kunde hjälpa hennes familj gick hon vilse.

Det var snöigt och iskallt, och Karens största rädsla var att hon skulle råka somna och frysa ihjäl.

– Jag höll mig vaken. Jag pratade med mig själv och gungade fram och tillbaka för att hålla mig varm, säger Karen till NBC.

För att hålla sig vid liv åt Karen kvistar och drack sitt eget urin, berättar Karens syster för Philly.com.

Sammanlagt gick Karen över fyra mil i snön, och den sista biten gick hon med en muskelsträckning som gjorde att hon knappt kunde gå. Till slut hittade Karen en övergiven jaktstuga där hon kunde ta sig in. När hon räddades var hon nedkyld, men nu mår hon bra igen, enligt NBC.

Dock kan hon vara tvungen att amputera några tår som fått frostskador.

– Jag tänker bara att det hade kunnat vara mycket värre. Det är bara några tår, inget att bry sig om, säger Karen till NBC.


Joanne, 25, gick barfota på stranden – det slutade med ett besök på akuten. Läs mer om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du kunna dricka ditt eget kiss?
Tack för din röst!