- Foto: Pixabay

Jättestort superhoroskop! Så kommer ditt 2017 bli

Vad ruvar stjärnorna på för hemligheter inför nästa år? Här har du svaren!


Stenbocken 22/12 - 19/1

Tack vare att månen kommer att snurra runt jorden hela året går du in i en kreativ fas. Redan i vår kommer du släppa en bok med fyndiga snapsvisor och snabba fräckisar – till sommaren kommer andra boken ut.

Dock kommer du upptäcka att vindsurfing är din grej, och från 22 augusti är det just vindsurfing som kommer ta upp det mesta av din tid.

Turfärg: Purpur

Vattumannen 20/1-18/2

Du kommer att tillbringa större delen av året i sängen. Inte för att du är sjuk, utan för att du kan och för att sängen är frekkin awesome. Där kommer du också märka att dokumentärer om valar är din stora passion. Till hösten kommer du googla runt lite om hur man tar dykarcertifikat men det rinner ut i sanden.

Person att dejta: Våg

Fiskarna 19/2-20/3

2017 kommer bli ett jädra toppenår. Strax efter att du läst det här kommer du få en trevlig överraskning, och till sommaren kommer du vara rik och berömd. Du fastnar i en hiss i oktober, men bara en liten stund.

Bra veckodag: Lördag

Väduren 21/3-19/4

Venus lägger sig lite på sidan och knuffar till Merkurius i juni. Det gör att det kommer vara jättefint väder för dig hela sommaren, var du än är någonstans! Bra va? Ät glass, lyssna på bra musik och ha sex utomhus! Kolla efter fästingar efteråt bara.

Bästa kryddan: Salt

Oxen 20/4-01/5

2017 blir året då du helt slutar att ha underkläder på dig. Det gör att du kommer att upptäcka en helt ny värld. Hatare kommer hata, men du kommer ha fräschaste underlivet av alla!

Bra olja: Kokosolja.

Tvillingarna 21/5-20/6

I år kommer du utforska världen och ta massa selfies på spännande ställen. Men när Uranus och Neptunus lägger sig i linje är det slut med det roliga och lagomheten bryter igenom. Det är ju också trevligt.

Bra möbel: Fotpall

Kräftan 21/6-22/7

Året kommer att börja med att du läser ett fjantigt horoskop på en nyhetssajt. Annars blir det mesta som vanligt.

Lyckomånad: Februari

Lejonet 23/7-22/8

Stjärnorna säger att du i år kommer att fylla år någon gång i slutet av sommaren. Du kommer få nästan allt du önskar dig. Du slår nästan ut en tand i maj.

Bra mat: Kex

Jungfrun 23/8-22/9

Det här blir året då du ÄNTLIGEN hittar det perfekta receptet på den där köttfärssåsen du har kämpat med i flera år. Du kommer också vinna 60 spänn på Triss två veckor efter att du läser det här. Grattis i förskott!

Viktigt klädesplagg: Byxor

Vågen 23/9-22/10

Din gamla brevvän från mellanstadiet kommer att leta upp dig på Facebook. Ni går och tar en fika. Det blir ganska trevligt men ni ses inte igen. Du hittar på en egen dans i november.

Bra leksak: Slime

Skorpionen 23/10-21/11

Lagom till våren kommer du märka att det blir varmare och ljusare ute. På sommaren kommer det bli som varmast. På hösten svalnar det ordentligt och på vintern blir det kallt.

Lyckoväder: Regn

Skytten 22/11-21/12

I år är det väldigt viktigt att du aktar dig för vatten. Om man får det över både mun och näsa samtidigt blir det svårt att andas. Så håll huvudet ovanför vatten!

Bra grej: Moped

Hur väl stämmer ditt horoskop för 2016 in på hur det faktiskt blev? Kolla här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Blir det ett bra år?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Wall Street Journals reporter Evan Gershkovich har suttit ett år i ryskt förvar. I veckan förlängdes hans häktning för femte gången. För familjen hemma i USA fortsätter mardrömmen.

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

1 timme sedan
Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

1 timme sedan
Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.