Nu undrar alla hur den här misslyckade parkeringen gick till

Någon hade verkligen otur på parkeringsplatsen och en annan får det svårt att köra hem bilen.


Att hitta en parkeringsplats kan vara riktigt svårt. Det kan man lösa på olika sätt, Nyheter24 har tidigare berättat om att en parkeringsplats i Stockholm numera kan kosta över en miljon kronor att köpa. Japp, du läste rätt, en miljon kronor för en parkeringsruta. Läs den märkliga historien här.

Om man inte har en miljon men det inte finns någon ruta ledig så får man vara påhittig. Om det är det som hände på i Kirkcaldy, Skottland, i tisdags vet vi inte. Men bilderna parkeringsplatsen väcker onekligen en hel del frågor.

BBC skrev om den här ovanliga parkeringen/krocken och nu funderar hela internet på hur det här egentligen gick till.

På tal om att klanta till det på parkeringsplatsen, frågan är om inte den här videon visar världens dyraste felparkering. Det här klippet gör ont i plånboken att kolla på.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

1 timme sedan

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

2 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

3 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

igår 21:32
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

igår 21:10
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.