Carol innan och efter operationerna.
1 av 6
Carol innan och efter operationerna. - Foto: Doctors
Hennes panna blev uppsvälld.
2 av 6
Hennes panna blev uppsvälld. - Foto: Doctors
Och började gegga.
3 av 6
Och började gegga. - Foto: Doctors
Så ser hon ut idag.
4 av 6
Så ser hon ut idag. - Foto: Doctors
Så såg hon ut innan.
5 av 6
Så såg hon ut innan. - Foto: Doctors
Carol varnar andra.
6 av 6
Carol varnar andra. - Foto: Doctors

Carols ansikte "smälte" efter skönhetsoperation – så ser hon ut idag

Det blev så illa att Carol var tvungen att tejpa ögonen öppna för att ens se någonting.


Vi lever i en tid där plastikkirurgi blir allt vanligare. Se bara när en modell sprutade in plast i rumpan och den började ruttna eller när svenska Sandra fick en "stjärt" på magen efter sin operation.

En kvinna som nu fått nog är just offer för de allt mer krävande skönhetskraven från samhället. Carol berättar i tv-programmet The Doctors att hon blivit skadad för livet av diverse skönhetsingrepp.

Doctors. Carol innan operationerna.

Hon berättade att botox blev vanligt när hon fyllde trettio. Efter det kom fillers eftersom Carol tyckte att hennes ansikte "saknade volym".

Det blev början på hennes livs mardröm. Hennes ansikte började svälla och förändrades kraftigt.

– Min panna blev så tung att jag knappt kunde se. Jag fick börja tejpa ögon öppna för att kunna gå, säger Carol i tv-programmet.

Doctors

När Carol sedan återvände till operationsbordet för att rätta till felen så blev det värre. Mycket värre. Det blev faktiskt så illa att hon stängde in sig hemma och vågade inte gå ut. Hennes ansikte såg ut som att det "smälte".

Klicka för att visa
Doctors. Klicka på bilden för att se hur hon ser ut idag.

Till slut fick hon hjälp av Dr Reza Jarrahy som fixade till hennes ansikte. Tack vare läkaren vågade hon gå ut igen och började långsamt att likna sitt gamla jag.

I programmet förklarar plastikkirurgen Dr Andrew Ordon att alla reagerar olika på fillers och att silikoninjektionerna som Carol fick ofta leder till inflammation.

Nu vill Carol varna andra och menar att om man ska skönhetsoperera sig så måste det vara hos en expert. Annars får man betala samma pris som hon gjorde.

Läs också om "mänskliga Ken-dockan" som vill gå upp i vikt för att kunna fettsuga sig – eller om modellen som opererade brösten och nästan dog.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du någonsin våga operera ansiktet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

1 timme sedan
Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

1 timme sedan
Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.