Hunden Picasso får våra hjärtan att smälta - föddes med snett ansikte

Dessa två hundbröder! Det här är den gulligaste hundvideon du kommer se på mycket länge.


Säg Hej till pitbull-terriern Picasso och hans bror Pablo!

Innan vi börjar den här fina historien, kommer ni ihåg hunden Bella? Som tog hand om massa små kattungar. Läs mer här.

Picasso hade en lite tuff start i livet, han föddes med deformerat ansikte och ägarna lämnade in honom till djurhemmet Luvable Dog Rescue. Även hans bror Pablo fick följa med till hemmet.

Nu charmar de två hundarna hela världen!

Efter att klippen och bilderna på de gulliga hundarna spridit över världen har mängder med människor hört av sig till Luvable Dog Rescue och vill adoptera de två hundbröderna.

Innan det blir tal om en flytt så ska Picasso genomgå en operation, detta för att han ska få det lite enklare att andas och äta.

Picasso och Pablo, vi älskar er!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Börsen ser ut att öppna uppåt

Låste in man och tände på

Mannen blev under vapenhot inlåst inne på restaurangen. Sedan började det brinna i lokalen, som ligger vid Angereds torg i Göteborg.

Staten brister i att skydda patientuppgifter

Känsliga uppgifter om patienter skyddas inte tillräckligt i Sverige. De riskerar att läcka ut eller vara svåra att hitta när de akut behövs i olika vårdsituationer. Riksrevisionen riktar nu skarp kritik mot staten för hur säkerheten kring patientuppgifter hanteras.

AI-jätten klår förväntningar

Taiwans största företag, halvledarjätten TSMC, gjorde en vinst på motsvarande över 70 miljarder kronor under första kvartalet. Det var nio procent bättre än samma period i fjol och också bättre än bedömarnas prognoser.

Minskad försäljning för Nokia

Finländska telekomkoncernen Nokia rapporterar en ökad vinst. Den justerade rörelsevinsten landade på 597 miljoner euro för det första kvartalet, vilket kan jämföras med 479 miljoner euro ett år tidigare.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Lund

"Flera bilar i olycka, E22.", skriver polisen på sin hemsida.