Simone, 16, har inte klippt naglarna på tre år – så ser de ut

Den vanligaste frågan som 16-åringen får är hur hon lyckas med att torka sig i rumpan...


När Simone Taylor var 13 år gammal så bestämde hon sig för att helt sluta med att klippa sina naglar. När hon nu fyllt 16 så är de verkligen vansinnigt långa. Gel-naglar är ingenting för Simone (som man kan bli sjuk av – läs mer här).

Nu lever hon helt motsatt många av oss som börjar störa oss på att naglarna blir lite för långa. Efter tre år har hon hållit sig från att klippa de alls, skriver The Sun. Men den stora frågan är? Hur klarar hon av att leva med dessa?

Instagram

Dels så säger Simone att hon inte kan vara med på skolidrotten och att hon spenderar tre timmar om dagen på att måla de långa klorna när de ska göras fina med nagellack. Och det tar tid för de är nämligen 15 centimeter långa!

– Jag har viktiga skoltest just nu och det är riktigt svårt att skriva. Efter en timme gör mina händer verkligen sjukt ont. Det är faktiskt så att jag skriver med knogarna på datorn, säger hon till Mirror.

Instagram

Själv tycker hon att det är jobbigt att inte kunna vara med på skolidrotten – för volleyball, basket och liknande sporter är helt uteslutna. Men lärarna har inte lyckats övertala 16-åringen att klippa naglarna.

Hennes besatthet med de långa naglarna började 2014 då hon kollade på tutorials på Youtube. Hon räknade dock inte med att de skulle bli så långa som de faktiskt är idag.

En vanlig fråga som hon får på Instagram (där hon har 2 500 följare) är hur hon torkar sig i rumpan efter toalettbesöken. Och ärligt talat så är det ju precis det som man undrar, eller hur?

Instagram

Simone säger att det inte alls är särskilt svårt. Däremot är det en annan badrumsvana som är riktigt svår – att duscha. Varför?

– Jag måste vara väldigt försiktig då naglarna fastnar i håret.

Men det kan kanske vara värt det om man har en så stark passion för naglar. Simone har vunnit flera priser för sina naglar – och de är ju obehagligt nog riktigt spännande. Eller?

Instagram

Bläddra i bildspelet ovan för fler bilder på Simones naglar.

Visste du att det finns ett politiskt förslag i Sverige för att göra fix av naglar och fransar billigare? Läs också om vad som kan hända om man böjer ögonfransarna varje dag.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja ha sådana naglar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Rekordmycket eventpengar till Bidens kampanj

Wingefors om miljardförsäljningen: "En lättnad"

Embracer säljer en av sina finaste juveler när man gör sig av med Gearbox. Vd Lars Wingefors beskriver den amerikanska spelutvecklaren som "jätteduktig med väldigt fina varumärken". Men i slutändan så är vi en business och vi måste ta rationella beslut, säger han.

Åklagaren: Mänsklig påverkan bakom skredet

Enligt åklagaren finns det ingen naturlig orsak till att jordskredet vid E6 i höstas skedde. Tre personer med koppling till företag om arbetat i området misstänkts för brott.

Mjölken blir dyrare – Arla höjer priset

Arla planerar att höja priserna på sina produkter den första april. Både mjölken och andra varor kommer bli dyrare.

Jätteanläggning mot koldioxid får ok i domstol

Energibolaget Stockholm Exergi får tummen upp av Mark- och miljödomstolen. Planen är att de ska bygga en av de första anläggningarna för koldioxidinfångning i Sverige

Kvinna frias från krigsbrott i Syrien

Hovrätten friar en 35-årig kvinna från anklagelser om krigsförbrytelser i Syrien 2014, skriver flera medier. Kvinnan har tidigare dömts till tre månaders fängelse.