Ajdå!
Error: 404
Tyvärr så verkar inte sidan /nyheter/utrikes/251395-sju-ar-for-bedragaren-bagger finnas här :/
Du kan testa att söka efter det du ville hitta, eller spana in några färska artiklar här nedan.
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.
1 timme sedan
Arla planerar att höja priserna på sina produkter den första april. Både mjölken och andra varor kommer bli dyrare.
1 timme sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.
1 timme sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.
3 timmar sedan
Allt om Niklas Hjalmarsson: Ishockeykarriär, NHL, ålder, längd, familj, syskon, barn, ex-fru Elina Casell och hur länge han var gift.
3 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.
idag 07:28
Morgonens nyheter i korthet.