Det börjar bli svettigt nu för Al Gore.
Det börjar bli svettigt nu för Al Gore. - Foto: Anja Niedringhaus/AP/SCANPIX

Al Gore anklagas för sexuella övergrepp

Mr. "Global uppvärmning" krävde lite mer än massage, säger kvinnan som uppger att hon har kvar byxorna med toppolitikerns sperma på.


Enligt kvinnan var det meningen att hon skulle massera USA:s tidigare vicepresident Al Gore. Men toppolitikern ville ha lite mer.

Enligt kvinnan, som nu uppges vilja sälja historien för en miljon dollar, ska Al Gore ha krävt att hon skulle "gå längre ner".

– Han tog tag i min högra hand och drog ner den till skrevet och sa argt och högt "där", uppger kvinnan, enligt New York Post.

Kvinnan stämde Al Gore redan 2006 men åtalet lades ner på grund av bristande bevis. Det hindrar henne inte från att berätta sin historia.

– Han visade upp ett extremt häftigt humör och var närmast diktatoriskt. Jag ville inte bli våldtagen, säger kvinnan, enligt NY Post.

Dessutom berättar den hittills oidentifierade kvinnan att hon har bevis i form av de byxor hon bar när Al Gore antastade henne. På byxorna finns politikerns DNA i spermarester, hävdar hon.

– Hon är redo att träda fram och berätta ännu fler oanständiga detaljer. Hon vill ha en miljon dollar, säger en källa till NY Post.

Al Gores talesperson, Kalee Kredier, har ännu inte kommenterat anklagelserna, uppger NY Post.

Al Gore var vicepresident under Bill Clintons tid i Vita huset 1993 - 2001. År 2000 besegrades Gore av George W Bush i presidentvalet - trots att han samlade ett större antal sammanlagda röster och har sedan dess bland annat varit en tongivande röst i klimatdebatten.

/
/
/
/
/
/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Juryn till Trumps rättegång utsedd

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.